Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ

ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ

by POLITIKOI PROSANATOLISMOI on Saturday, 8 May 2010 at 00:18 ·
H υπερψήφιση της προσφυγής στο Δ.Ν.Τ. από την κα Ντόρα Μπακογιάννη δεν απέχει και τόοοσο πολύ από την θέση του κου Σαμαρά δεν ψηφίζω αλλά θα πληρώσω εάν κι εφόσον έρθω στην εξουσία.

Οι δανειστές μας δεν κολλάνε στις λεπτομέρειες αλλά στην ουσία, όλοι οι περί την εξουσία περιστρεφόμενοι δήλωσαν ΡΗΤΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΩΣ ότι θα πληρώσουν!

Οπότε η κίνηση της κας Μπακογιάννη έχει περισσότερο να κάνει με τα εσωκομματικά της Ν.Δ. παρά με το πρόβλημα της Ελλάδας.

Ο δε κος Σαμαράς σπεκουλάρει προσδοκών να αποκομίσει δυσαρεστημένους από την επιτήρηση, που αυτός δεν ψήφισε αλλά από την άλλη όμως την ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕ!!!

Το μόνο που ίσως προσπαθεί η κα Μπακογιάννη να αποκομίσει είναι η επίδειξη υπακοής στο ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΡΙΟ ώστε να μην ξαναβρεθεί στην δεινή θέση από γκανιάν να τερματίσει 2η και με μεγάλη διαφορά από τον πρώτο.

Λέει δηλαδή, εμπράκτως, εάν εγώ αναλάβω τα ηνία της χώρας να είστε σίγουροι ότι θα σας πληρώσω.
Και στο κάτω κάτω κάτι θα πρέπει να έχει στο μέλλον να λέει γιά να δείχνει την διαφορετικότητα της από τον κο Σαμαρά.

Ο κος Σαμαράς απέφυγε να υπογράψει την αίτηση δανείου αλλά πρόθυμα την «υπέγραψε» με την στάση του σαν εγγυητής.

Αναφορικά με την πιθανότητα ίδρυσης κόμματος μεταξύ Ν.Δ. και ΠαΣοΚ κακώς εικάζεται ως απίθανο , απλά είναι δύσκολο στην παρούσα φάση!
Δεν άναψε ακόμη το πράσινο φως...

Το να προσχωρήσει σε τρίτο κόμμα, ναι αυτό δεν πρόκειται να γίνει "ποτέ των ποτών"
Και που θα μπορούσε να πάει εξάλλου;
Άσε που θα έχανε και το πλεονέκτημα του καινούργιου, που τις προσφέρει το ΑΠΟΛΥΤΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ δεν έχω να απολογηθώ γιά τίποτα από το παρελθόν!
Καλή η μαθήτρια κε Σαμαρά ε;
Και πιστέψτε με έχει να σας σούρει τα εξ αμάξης.

Κατ' αρχήν λοιπόν είναι κοινά αποδεκτό ότι ο κος Παπανδρέου ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να έχει 2η ευκαρία διακυβέρνησης.

Και γιατί;

Διότι αφενός το "σχέδιο διάσωσης" που του επεβλήθη δεν πρόκειται να πετύχει, σας παραπέμπω στο τι έκανε η Τουρκία στην ανάλογη περίπτωση και αφετέρου κάθε τρίμηνο θα χώνει πιό βαθιά το μαχαίρι στον λαιμό και το χέρι στην τσέπη του ελληνικού λαού.
Και όσο τραβήξει...

Όταν πάψει να τσουλάει τότε η "καθεστηκυία τάξη" πρέπει να ανακατέψει την τράπουλα και να μας παρουσιάσει την ΝΕΑ ΠΡΟΤΑΣΗ διακυβέρνησης, που φυσικά θά 'ναι παλιά.

Η κα Μπακογιάννη δήλωσε "τη πράξει" από χτες διαθέσιμη γιά την υλοποίηση της πιθανής αυτής ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ λύσης.

Αυτή η λύση δεν μπορεί να έχει μόνον Νεοδημοκράτες ή μόνο ΠαΣόΚους, πρέπει να είναι κοκτέϊλ με λίγο μαϊντανό στα χείλη του ποτηριού από ΣΥΡΙΖΑ και κερασάκι κάνα δυό ανθρώπους του "πνεύματος" που θα προσδώσουν κύρος!!!
(Στο ίδιο έργο θεατές....)

Αξιοσημείωτο είναι ότι ζήτησε από τους φιλικά προσκείμενους σε αυτήν βουλευτές «να κάτσουν στο μαντρί» και αυτό είναι και φυσικό και σοφό!

Τόσο σίγουρη αισθάνεται, που δεν την «τρομάζει» η βουλευτική μοναξιά!

Εάν έφευγαν τώρα θα έφτιαχναν ένα ακόμα δεξιών αποκλίσεων κόμμα αποτελούμενο αποκλειστικά από Νεοδημοκράτες βουλευτές, δηλ. η εκλογική τους πελατεία θα ΄ταν η Νέα Δημοκρατία.

Εάν πάλι αποσκιρτούσαν απο το ΠαΣοΚ τώρα έστω και μερικοί βουλευτές γιά να δώσουν την αριστερή πινελιά στο νέο κόμμα τότε θα έπεφτε η κυβέρνηση, η οποία ακόμη λόγω Γ.Α.Π. και μόνον τραβάει!

Τώρα το θέμα είναι ποιός θα μπεί επικεφαλής του καινούργιου κόμματος!
Τα ονόματα είναι ΔΥΟ, Ντόρα ή Βαγγέλης?



Ποντάρουμε στην Ντόρα λόγω των καλύτερων ΔΙΕΘΝΩΝ της "σχέσεων"

Να το διατυπώσουμε δε πιό απλά, "άλλαξε ο Μανωληός και φόρεσε τα ρούχα του αλλοιώς", αυτή θα ΄ναι η ΙΕΟΛΟΓΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ , "καινούργιο" κόμμα.
Και τι άλλο να "πουλήσουν" δηλαδή;

Και αν δεν σας πείθω, μην πάτε μακρυά, δείτε Ιταλία μερηά, το «παδί» του σοσιαλιστή Κράξι έφτιαξε ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ εξουσίας με ότι βρήκε μπροστά του κι έφερε την "νέα" τάξη πραγμάτων στο πολιτικό σκηνικό της χώρας του.

Κι επειδή ήδη έφαγε τα ψωμιά του ετοιμάζεται να διευρυνθεί προς το κέντρο!

Εάν περάσει ένα τέτοιο ξαναμοίρασμα της πολιτικής τράπουλας στον κόσμο, εξασφαλίζει δυό τετραετίες minimum.

Μετά;
Το μοναστήρι ναν' καλά και τα πρόβατα που τους ψηφίζουν!

Να θυμάστε ότι οι εξελίξεις στην δημιουργία τρίτου κόμματος εξουσίας μπορεί να αργήσουν αλλά θα ‘ναι έτοιμο στα παρασκήνια εάν τυχόν η λύση ΓΑΠ δείξει ότι κολλάει και δεν βγάζει ούτε την τετραετία!

Να θυμάστε μάλιστα και πως θα σας το παρουσιάσουν, θα έχουν εξασφαλισμένα κονδύλια από το εξωτερικόν ως αξιόπιστη και σοβαρή εναλλακτική λύση και θα έρθουν σαν... ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΕΣ!

Αχ βρε καλό παιδί Γιωργάκη, "ως πρόβατον επί σφαγή..."
Σου έτυχε εσένα ο κλήρος να πληρώσεις όλες τις "αμαρτίες" της οικογένειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου